4 Mar 2012

Anos ir Andriaus vestuvės

Praėjusį savaitgalį dalyvavome savo draugų iš Londono - Anos ir Andriaus vestuvėse. Pirmiausia, tai labai labai jiems dėkojam už tai, kad savo didžiule laime suteikė garbę dalytis ir mums!

Kas nežinot, kas jie tokie, tai Aną ir Andrių Asta sutiko dirbdama "Gauminoje" - Andrius dirbo animatoriumi, o Ana kurį laiką pabuvo Astos asistente, o paskui išaugo į labai gerą projektų vadovę. Tyliai tyliai jie, netgi turėdami ilgametes antrąsias puses, rezgė savo meilę :) Man jų visa istorija kažkokia nereali. Gerąja prasme, žinoma. O smagiausia, kad šitie žmonės tiesiog švyti MEILE! Esam su Džiugu ir Giedre juos lankę Londone, kur puikiai praleidome laiką.

Na o dabar šiek tiek apie šventę. Ji prasidėjo Evangelikų Liuteronų Bažnyčioje, kur susikaupti Džiugo dėka nebuvo itin įmanoma.. Jis lakstė, krykštavo, norėjo "sutvarkyti" t.y. išmesti į šiukšlių dėžę rožių žiedlapius, valgė svečiams skirtas spurgytes, lipo laiptais grot vargonais ir t.t. Na bet aišku, tai ceremonijos gražumo nesumažino, tik Džiugo tėvus privertė pasportuoti lakstant iš paskos:





Tada grįžome namo, štai taip išsipustėme, Guglą deja panaudojom tik nuotraukai, ir iškeliavome į Villon viešbutį už Vilniaus, kur vyko vestuvių pokylis:



Šventės vietoje daug nefotografavom, nes buvo prieblanda, be to, vyko vėl lakstymas paskui Džiugą, nes jį domino amžinas kopimas laiptais ir muzikantų įranga. Dar jį sudomino vaikų kampelyje padėti teptukai, vėliau - ir maistas... Vėliau vakare pridavėm Džiugą Vilnelei su Algiu ir atsipalaidavom - buvo šokių, konkursų, torto, daug daug smagių pašnekesių su Rūta ir Ignu, daug smagių veidų ir netgi daug skirtingų tautų:






Gavom ir dovanėlių - specialiai šiai progai išleistą žurnaliuką ir neužmirštuolių sėklų:)


 
Ana ir Andriau, mylim Jus ir būkit laimingi! Lauksim tolimesnių nuotykių jūsų blog'e.

No comments: