28 May 2012

2 diena - the BIG DAY

Na, o dabar didžiausia naujiena. Nuvykę į Hulą, seserį Giedrę ėmėm ir ištekinom :) Jos vyras - Mian - labai paprastas, nuoširdus žmogus, man primenantis Justą savo charakteriu ir rūpestingumu. Jis kilęs iš Pakistano, gausios šeimos, kuri turi didžiulį ūkį.

Susipažino jie tik Giedrei atsikrausčius į Angliją - gyveno viename name. Daugiau nelabai žinau ką papasakoti, tai jei ką, klauskite komentaruose, o aš įdedu nuotraukų iš šventės. Ir linkiu sesei laimės kuo didžiausios!!! Gaila tik, kad retai ją čia bematysim...

Čia kelios pasiruošimo akimirkos. Tas šviesesnio veido žmogus - Giedrės vyras, tamsesnio gymio - jo geriausias draugas Rahil, o tamsiaplaukė mergina - Mian sesuo Annie.Visus kitus matyt pažįstat :)












Neilga ceremonija vyko Hull'o Guildhall'e, tai kažkas panašaus į Rotušę, bet pastatas skirtas daugiausiai santuokų registravimui. Džiugas pramiegojo šitą dalį :)
















Paskui padarėme minimalią fotosesiją parkelyje. Aplinkiniams ji atrodė keista ir jie klausinėjo, kuo svarbūs šie žmonės, kad juos fotografuoja. Pasirodo, Anglijoje, nėra tokių vestuvių tradicijų, kaip Lietuvoj - ten jie tiesiog nueina į Pub'ą, išgeria į jaunųjų sveikatą ir tiek žinių:












Tada mama padarė ir nuotakos fotosesiją, o likusią dienos dalį praleidome namuose, ragaudami azijietiškus valgius, pasišokdami. Vakarop atėjo ir Laurynas su Giedre:













Tai va tokia antroji viešnagės diena. Laimės ir savitarpio supratimo jaunavedžiams!

1 comment:

M. said...

Smagu prisiminti:)Dabar gailiuosi, kad gėlių nenupirkom, bet ten gal tai irgi neįprasta..:)