8 Feb 2010

Aktyvusis savaitgalis

į savaitgalį mes su Guglu siaubingai daug bendravome ir dūkome, priiminėjome gausybę svečių. Kai to nedarėme, labai smarkiai ilsėjomės :) Viskas prasidėjo šeštadienį, kai į svečius užsuko Astos pusseserės ir seneliai.


Milda lindo su Guglu į jo narvą, vaikė po namus, dūko, dūko ir dar kartą dūko. Galiausiai Guglas nurimo senelių glėbyje..


Po to jie visi pagaliau išėjo..Guglas "lūžo" ilgam ilgam poguliui iki vakaro. Lyg dar viso to nebūtų gana, vakare sugužėjo mūsų draugai - susipažinti su Guglu ir aišku jį "paniurkyti", nes gi toks mielas :) Bet jis nepasidavė, ilsėjosi toliau ir leidosi glostomas ir bučiuojamas..




Naktis po tiek veiklos buvo rami kaip niekada - išsimiegojom visi laaaabai skaniai. Bet lyg to dar būtų maža, sekmadienį išsiruošėm aplankyti Guglo mamos ir brolių. Guglas įvaręs pro duris iškart pradėjo bučiuotis su mama. Išsiilgimas - begalinis. 


Toliau reikėjo pasimušti truputį su broliais. Net baisu žiūrėt pasidarė :) Pastebėjom, kad kiečiausios kovos vyksta tarp Guglo ir Hogvartso. Kovojama netgi dėl Astos kasų.

 

Na o visas aktyvumas baigėsi štai šitaip.

 

  
 

  

Tai štai koks smagus ir turiningas buvo mūsų savaitgalis. Galim ramiai dirbti darbe, nes manom, kad Guglas visą dieną miegos kaip užmuštas..

1 comment:

šnorkelis said...

tikrai judrus savaitgalis!