30 Mar 2010

Guglo prausimosi ypatumai

Vakar ir pastarąsiais dienas mūsų brangusis Guglas taip išsivoliojo purvynuose, kad pribrendo reikalas jį prausti. O vaikas dar prie to nepratęs - tai tik trečias jo gyvenime prausimasis, todėl jis dar nelabai supranta, kas jam daroma ir KODĖL.

Proceso metu Guglas yra įkeliamas į vonią. Asta lipa kartu, kad stipriai jį laikytų (ir irgi nusipraustų:)). Tada jis sušlapinamas visas ir prausiamas šampūnu. Šitoj vietoj jis aprimsta, nes matyt jam patinka tas masažiukas - trynimas šampūnu. Dar jis karts nuo karto šlapiai nusipurto ir bando išsiropšti iš vonios. Finale - šlapi visi trys būnam, bet Guglas išsidžiovina ir tampa visas švaruolis gražuolis. Tokį - tik į grožio konkursą tiesiu taikymu :) Štai kelios nuotraukos, tik gaila, kad sunku procesą pavaizduoti, nes vienas prausėjas tuo metu turi tapti fotografu:


O čia štai čia Guglas iškankintas, bet užtat koks žavus ir didelis, ar ne? :)


O pabaigai - parodysim pagrindinius Guglo kiemo draugus, kaimynus. Jie visi nors irgi pakankamai jauni, bet už jį didesni, tai mažylį pradžioj vis paskriaudžia, bet dabar smagiai draugauja ir gali dūkti purvynuose valandų valandas.. Tai po to ir tenka prausti..O mums labai smagu susipažinti su naujais kaimynais, pamatėm, kad šuo - puikus pretekstas susipažinti ir susidraugauti tiek šunims, tiek žmonėms. Geros dienos!

2 comments:

Linara said...

Mano Gudriuką.... vonioj lengviau suvaldyti sekas ;) Bet pradžioj irgi buvau šlapia bent jau iki pusės.
Džiugu, kad jau draugų daug turit. Mes irgi labai norim su jumis susipažinti

Asta ir Justinas said...

Tai kai tik balos baigsis, varysim kur nors palankstyt ;)