15 Jun 2010

Baidarės!

Po pakankamai ilgo laiko netikėtai nutarėme pamėginti plaukti baidarėmis per Manto gimtadienį. Tikrai nepasigailėjom ir turėjom labai smagų savaitgalį. Išsiruošėm penkiese jau penktadienį ir pernakvojome prie savo senojo mielojo mylimiausiojo Siesarčio. Guglas nemiegojo ramiai, tai ir mes neišsimiegojom, o laukė dviejų dienų plaukimas...

Šeštadienį ryte pajudėjom link Drūtūnų, kur nuomavomės baidares ir susitikom likusią kompaniją. Guglas susitiko Colį, kuris faktiškai yra visiškai hyperaktyvus šuo. Bet tas nėra blogai, nes Guglas per savaitgalį pavargo jį gainiodamas ir iki šiol yra ramus ramutėlis ir miega taip saldžiai saldžiai..


Guglo ir Colio vandeningi nuotykiai, žinoma, prasidėjo tik tik įlipus į baidarę. Abu iškart išsimaudė ir ne po kartą, buvo vos nenunešti upės ir t.t. Bet Guglas pasimokė - iššoko kelis kartus, o paskui ramiausiai išsėdėjo baidarėje - pirmą dieną stebėjo kelią, nes niekas jam nedavė irkluoti (trūksta nykščių jam), o antrą - visą laiką pramiegojo!


Pirmą dieną visi, susimontavę į šešias baidares pasileidome plaukti upe Kiauna. Diena buvo itin graži, plaukimas ramus, lengvas ir sėkmingai pavykęs. Vakarop susiradom smagią ir tvarkingą poilsiavietę, kur smagiai atšventėme Manto gimtadienį. Viskas idealu, jei ne tie uodai ėdrūnai..

Antra diena buvo žymiai lietingesnė ir šaltesnė. Plaukėme Žeimena iki Švenčionėlių. Sušalom, pavargom, bet bent jau mes grįžom laimingi, maloniai nuvargę, bet ir pailsėję :) Ačiū draugams už savaitgalį!

No comments: