6 May 2012

Mamų diena Kairėnų botanikos sode

Dėl Guglo (beje, ne itin sėkmingo) pasirodymo parodoje, motinos dienos paminėjimą kėlėme viena diena anksčiau - į šeštadienį.

Šiemet nutarėme nedovanoti mamoms gėlių, o tiesiog nuvežti jas ten, kur yra tiek gėlių, kad visam gyvenimui užtektų.

Taigi, paėmę dvi mamas ir dvi močiutes keliavome į Kairėnų botanikos sodą, kuriame, beje, Justo močiutė dar ir yra dirbusi daug metų, o Justas irgi jaunas dieneles praleido ten valgydamas agrastus.










Šiuo metu gražiai žydi daugybė tulpių ir rododendrų, o jų yra tokia gausybė įvairiausių rūšių. Pasivaikščiojome, susipažinome su augalais, aplankėme šaltinėlį. Taip gaivu buvo iš jo atsigerti. Džiugas didžiąją dalį pramiegojo, o atsikėlęs visus žiedus tik uostė ir uostė..










































Turėjome ir minimalų pasisėdėjimą, piknikėlį. Paskui pasivaikščiojimą baigėme japoniškame sode. Tikrai smagiai praleidome laiką, kuris taip greitai prabėgo.






















Parkas labai dailiai sutvarkytas, labai didelis, galima praleisti visą smagią dieną. Ir įdomiausia - kad visais metų laikais jis vis kitoks. Linkim apsilankyti, o visas mamas sveikiname su jų švente! Niekad nepamirškit, kokios vienintelės ir nepakartojamos esat!

Nuotraukos - Astos ir močiutes (mamos) Dianos.

4 comments:

M. said...

AČIŪ, buvo puiki dienelė!:)

Laurynas said...

Ideja super, 10 balu. Pamenu ir as simta rusiu agrastu tam sode :)

jole said...

Atrodo, kad buvo labai smagu. Ir itin grazios nuotraukos:)

Justina said...

Kokie jūs šaunuoliai :) O jau tu Asta, kokia graži mama