25 Aug 2013

"Mėnuo juodaragis" Zarasuose

Praėjusį savaitgalį, penktadienį iškeliavome į mūsų gana mėgstamą festivalį "Mėnuo Juodaragis" Zaraso saloje, Zarasuose, trims dienoms.

Jame buvo daugybė atrakcijų, paskaitų, koncertų. Mes jų daug nematėme, nes statėme palapinę, migdėm arba maitinom vaikus ir t.t. ir t.t. Na bet vistiek festivalis puikus - itin tinkamas visiems - seniems, jauniems, šeimoms, vaikams, šunims.. O mums tai ir progra susitikti su draugais, nes jie irgi mėgsta šį renginį.

Atvykome penktadienį popiet, kol pasistatėme palapinę, apsižiūrėjome, jau ir vakaras atėjo, o kadangi buvo sunkoka diena, tai su vaikais anksti "lūžome" nepamatę jokių renginių, na užsukome į "Amatų kiemą":

































Šeštadienis buvo žymiai smagesnis (nors naktelė nekokia..)!  Atsikėlę leidomės į pusdienio pasivaikščiojimą po Zarasus - ėjom paežere, kur Džiugui reikėjo užlipti ant kiekvieno tiltuko, kol galiausiai priėjome neitin seniai Zarasuose atidarytą įdomų apžvalgos ratą, tuomet papietavome skaniai mažoje kavinukėje prie ežero fontano ir grįžome į salą:






























Grįžę jau rimtai apėjome visą renginio teritoriją, bet nuotraukų nedaug - ištyrinėjom "Amatų kiemą", kuriame Džiugui labiausiai patiko šieno kupeta ir medžio drožėjas, pavarde Lampickas. Vakare ėjome į paskaitų palapinę žiūrėti spektaklio "Vilkas ir septyni ožiukai" ir viską užbaigėme "Skylės" pasirodymu. Vaikai nusilesė taip, kad naktį nebuvo nė cypt:






Sekmadienio rytą praktiškai išskubėjome namo gana greitai, nors renginiai dar vyko iki popietės.












Dar vienas puikiai praleistas savaitgalis!

No comments: