30 Dec 2013

Kalėdos

Parašysiu įrašą apie mūsų žiemos (jei taip galima pavadinti šį vaizdą pro langą su žalia žole..) šventes. Nuotraukų - "skystai", nes amžinai Emilė ant rankos tupi. Tai nuotraukų arba nėra arba darytos kažkieno kito arba darytos mano viena ranka.

Šventės prasidėjo vaikų karnavalais darželiuose, tai tikrai anksti. Taip anksti, kad artėjant sausio pirmajai šventės jau spėjo nusibosti..

Pirmiausia vyko šventė Džiugo darželyje. Buvo smagu, "suėjo" pernykštis peliuko kostiumas :))










Paskui sekė pirmoji mažosios Emilės šventė jos darželyje. Nuotraukų nedaug, galbūt papildysiu, kai turėsiu jų daugiau iš fotografo, kuris šventę įamžino. Emilytė elgėsi labai drąsiai, bene drąsiausiai iš visų - šoko, mojavo, griebė Kalėdų senį ir buvo laiminga:








Savaitgalį prieš didžiąsias šventes pasipuošėme didžiulę eglę, parsigabentą iš sodo:



Kūčias praleidome mūsų namuose - atėjo Justo tėvai, mano mama ir Justo teta Rita. Džiugas su Justu pusę dienos gamino kūčiukus, o Emilė puošėsi:











Pirmąją Kalėdų dieną mėgavomės dovanomis ir tiesiog leidome laiką namuose ir savo parke, nes oras tai buvo pavasariškas:















Vakarop nukeliavome iki miesto centro pažiūrėti miesto eglės ir animacijos ant Katedros. Tikrai gražu:






O grįžę namo vėl sugrįžome prie kepinių, be kurių mūsų kiekvienos Kalėdos neapsieina:












Antrąją Kalėdų dieną praleidome Riešėje, su Justo gimine iš tėčio pusės. Oho, kiek mūsų susirinko! Gaila tik, kad vaikų labai nedaug, reikėtų jau mus vytis :))







Prisivalgėm, prisidūkom, prisiilsėjom. 

Kitą savaitgalį keliavome su draugais į sodybą prie Alytaus sutikti išankstinių Naujųjų metų :)) Sodyba tikrai puiki - kūrenom židinį, pirmąjį vakarą vyrai gamino vakarienę, darėme dovanėlių dalybas, ėjome į pirtį, suguldę vaikus smagiai vakarojome, o paskui skaniai miegojome:





















Antrą dieną mėgavomės puikiu oru lauke, ilsėjomės, vakarienę gamino moterys, lindome į pirtį ir kubilą. Savaitgalis praleistas nerealiai smagiai!























Lipnickų šeima širdingai sveikina visus savo draugus ir artimuosius su šventėmis. O kiti metai tegul atneša į visų namus maišus džiaugsmo, laimės ir vaikų :)))

2 comments:

Giedre said...

Puikios šventės ir puikūs kulinarai vyrukai :)

M. said...

Tikrai kad smagiai viskas atrodo!:)