21 Oct 2012

Antrasis Džiugo gimtadienis

Džiugui jau dveji. O baliai buvo bent trys. Gimtadienio dieną Justas pasiėmė sau skirtą tėvadienį, kuri praleidome vaikštinėdami po mišką su Emile ir Guglu, kol Džiugas buvo darželyje ir šventė su grupiokais. Dar puošėme namus jo šventei.




Džiugo šventė darželyje, kiek girdėjome, praėjo puikiai - vaikai valgė šakotį, sukūrė Džiugui saulę iš savo rankyčių, gavom įrėmintą grupės nuotrauką ir šią esminę fotografiją, iliustruojančią, kai Džiugui einasi darželyje:



Tai gimtadienio dieną Džiugas šventė darželyje ir vakare šiek tiek namie su tėvais. Šeštadienį vakare vėlyvų skanių pietų atkeliavo abi močiutės, senelis ir dvi mažosios tetulytės Milda ir Monika. Džiugas Mildą absoliučiai dievina :)











Antrą dieną šventė buvo skirta neitin gausiam vaikų būreliui. Asta nuo ryto plušo virtuvėj. Buvo labai smagu, šilta, jauku ir miela:



























Džiugas, iš tikrųjų, dar nelabai suvokia, kokia čia proga visi pas jį eina, neša dovanas (visas atiduodavo tėvams :)), jį bučiuoja, liepia pūst žvakutes ir dainuoja :) Bet turbūt kitais metais jau supras, kas per daiktas tas GIMTADIENIS ir koks jis smagus! Ačiū visiems dalyvavusiems :*



4 comments:

M. said...

O jau gražumas vaikų stalo!:))

Asta ir Justinas said...

Stengiausi :))

Vita said...

tas "ežys" buvo ne tik labai gražus, bet ir labai skanus ir dar su daug vitaminų :)) Nora vos žengus pro duris užmigo, daug įspūdžių, pirmą kartą dalyvavo gimtadienyje :)

L. said...

Grazios vaiku kepures, ir Dziugui tinka :)