15 Oct 2012

Darbeliai (nuolat atnaujinama:))

Nuo spalio 1 dienos Džiugo gyvenime prasidėjo naujas etapas - jis pradėjo lankyti darželį. Kadangi kolkas galimybė patekti į valstybinį mums nesišviečia, kad ir kaip apmaudu bebūtų, keikdami sistemą ir vis dar vildamiesi KADA NORS patekti, kolkas pasirinkom privatų darželį. Ačiū visiems keturiems Džiugo seneliams už šitą galimybę.

Darželis tikrai puikus - jaunos savo darbui atsidavusios auklėtojos, bendraamžiai vaikai, kokybiški žaislai, jaukios patalpos (beje, darželis įsikūręs mūsų laiptinėje, tad tai dar ir labai patogu:)), o Džiugas nuostabiai užimamas visą dieną, ko aš nesugebėčiau padaryti namie. Taip, pirma savaitė jam nebuvo lengva - kildavo nemaži skandalai dar namuose išeinant į darželį, daug ašarų nuvedus ir atsiimant. Bet tai tetruko savaitę, penkias dienas. Jau antrą savaitę Džiugas ten keliauja su didžiausiu noru ir net nebenori išeiti!

Smagu dėl to ir mamai Astai, kuri gali skirti daugiau dėmesio Emilei, nesiplėšyti ir nenušokti nuo proto likusi namie su dviem vaikais.. Aišku, parsinešė ir snarglį ir kosulį, bet to tikėjomės, smarkiai nesureikšminam ir su laiku įgaus imuniteto Džiugutis, juk iki šiol buvo sveikas ir užgrūdintas berniokas. Dar labai tobulėja jo kalba. Kasdien parsineša naujų žodžių ir kartoja viską, ką mes sakom. Taip pat atranda kitus vaikus, labiau su jais bendrauja, žaidžia...Žodžiu, minusų kolkas nėra!


Na o dabar - apie meną. Kasdien darželyje atlikdavo kokį nors darbelį (nors pirmą savaitę šią veiklą atkakliai ignoravo). Bandysiu juos visus čia sudėti. Pradžiai - išmoktus darželyje dalykus bando atlikti ir namie savarankiškai. Čia štai, anot jo, nulipdė ežį, kuris neša obuolį:


Darželio darbeliai (spalio 1 - 12d. ):





Atnaujinta 2012-11-19:





Atnaujinta 2012-12-15:




Atnaujinta 2013-01-21:









Atnaujinta 2013-02-14








Atnaujinta 2013-03-18:








Atnaujinta 2013-07-23








2 comments:

Kristina said...

Džiaugiamės, kad taip šauniai įveikė naujâ gyvenimo etapâ:) o jau kruopštus!

M. said...

Giminė pasipildė dar vienu menininku..:))