1 Oct 2013

Bellagio - 10 01

Šis spalio rytas mus pradžiugino, nes Emilė įsidrąsino ir pradėjo eiti! Žengia jau po 3-6 žingsnelius ir daro tai gana drąsiai. Na o bloga žinia yra ta, kad oras vėsta ir mūsų atostogos artėja prie finišo.. Šiandien turėjome turbūt paskutinę kelionę po apylinkes prieš didžiąją kelionę namo..

Keliavome iki Mennagio miestelio, o iš ten susiorganizavome kelionę laivu iki Bellagio (nes važiuoti mašina reikėtų dvi valandas, o plaukėm apie pusvalandį). Be to, ir vaikams pramoga.

Jei paimtumėte žemėlapį ir jame susirastumėte Como ežerą, matytumėt, kad jį sudaro tokios dvi "kojos". Ir yra vieta tarp tų kojų, tokia smailuma. Ten ir yra įsikūręs Bellagio miestelis, kurį rekomenduojama aplankyti esant prie Como.  Na gražus miestukas, bet nepasakytumė, kad labai ypatingas - daug krautuvėlių, gatvelių, turistų, laivų.

Perėjome per jį labai greitai, nedidukas. Iš pradžių prasiėjome per parką, paskui sutikome parduotuvėlių, tarkim, Sigitos ir Aivaro konkurentų su medžio dirbiniais :)O šiaip miestas garsus alyvuogių aliejumi, odos ir šilko gaminiais.









































Ryt planuojame jau ruoštis kelionei namo, apsipirkti, gal lauktuvių kokių rasim, nes ketvirtadienį anksti ryte išvykstame iš vilos.




3 comments:

M. said...

Matau iš pirmos nuotraukos, kad ten gražių mašinyčių yra..:)))

Asta ir Justinas said...

Jo, labai daug tokių, didesnės tiesiog netelpa į gatves :D

Sigita said...

O mediinukai visi iš alyvmedžio :) Labai graži mediena :)