23 Sept 2013

Gražioji Venecija - 09 17

Atsiprašome už vėluojančius įrašus – Italijoj, pasirodo, nėra taip lengva rasti wifi, o ir kompas pastreikuoja.. Tai arba nebūna interneto arba rozetės kompui..

Kaip minėjau, įsikūrėm Venecijos kempinge. Kitą rytą sėdom į visuomeninį transportą ir patraukėme į centrą. Džiugui patiko važiuoti autobusu ir iškart patiko Venecija, nes daug daug vandens ir laivų. Šioje kelionėje turim problemą, kad jis prašosi visur būti nešamas ir būtinai mamos, tai dėl to tikrai nelengva nei vienam iš mūsų, bet Venecijos vaizdai nemažą dalį dienos atitraukė jo dėmesį nuo nešimo ir tikrai nemažai gatvelių išmaišė pats.

Apie Veneciją daug nepasakosiu, juk ten reikia nuvykti – žavios, klaidžios gatvelės, San Marco aikštė ir koks MILIJONAS turistų visokių – su vaikais, su šunimis.. Grožėkitės nuotraukomis.












Planavom plaukti į Burano salą, nes Murano esame buvę, bet kažkaip labai nesužavėjo bilietas laivu už keliolika eurų, tad pataupėm ir sakėm, kad geriau suvalgysim dešimt burbuliukų „gelato“ šįkart..

Grįžę į kempingą sumanėme nusimaudyti baseine, deja, vanduo buvo ledinis, o mes visi kažkodėl peršalę, tad neišdrįsom. O ir šiaip oras keistas – dienos gana šiltos, bet ryte labai šalta ir gal tas vėjas nuo jūros, kad Veneciją palikom visi keturi apsirgę..

Dar tą patį vakarą sumanėm pavakarieniauti kempingo bare, bet nuėjom ir nesulaukėm jokio dėmesio, tad su visom pižamom (sakėm, pavalgysim ir eisim miegot) dar šokom į mašiną, pagal GPS susiradom artimiausią itališką piceriją ir OOOOI kaip mes nenusivylėm! Patekom į kokį tai šeimos restoranėlį, kur pradžioj „dovanų“ atnešė sumuštinių ir kalną bulvyčių, paskui mūsų užsakytas picas, nuo kurių beveik sprogom, o finale dar sausainių vaikams. Deja, tik fotiko nebuvau pasiėmusi.

Vaikai tik vakarais būna labai nusikalę nuo visų kelionių, tai žviegia, raitosi, rėkia, bėgioja, prašosi būti nešami arba vedami už rankos lėtai lėtai, kaip kad Emilė. Mes kartais baigiam išprotėti, jei atvirai. Bet laikomės laikomės.


































2 comments:

Vilnele said...

Puikios nuotraukos, primenančios mūsų kelionę :))

M. said...

Valio, atsiradot!:) Ir mano kelionę nuotraukos primena:D
Linkiu neišprotėti ant visai:))