1 Oct 2016

Malaysia - here we come!

Šiemet mes kažkaip prisiminėme, kad senokai turėjome rimtesnes atostogas. O ir Justas buvo netikėtai radęs tikrai gerą pasiūlymą į Balį. BET, nusipirkę kelionę kažkodėl praradom motyvaciją ten važiuoti - įtarėm, kad mums ten bus per daug turizmo ir norisi kažko kito, o jei tiksliau - džiunglių ir paplūdimių, visiškai laukinės gamtos.

Tad ir vėl prisiminėm Malaiziją, kurios žemyninėje dalyje buvom per savo medaus mėnesį ir norėjosi grįžti, tik šįkart į kitą šalies dalį - Borneo saloje. Pakako vieno vienintelio straipsnelio apsispręsti, jei norite paskaityti: http://says.com/my/lifestyle/why-sabah-is-the-jewel-of-southeast-asia


5c0d

šaltinis: http://says.com/my/lifestyle/why-sabah-is-the-jewel-of-southeast-asia



šaltinis: http://www.amazingborneo.com/


Borneo yra trečioji pagal dydį sala pasaulyje ir ją dalijasi trys valstybės - Malaizija, Indonezija ir Brunėjus. Mes šiai kelionei renkamės Malaizijos dalį, Sabah regioną, pažymėtą raudonai:

malaysia-BorneoStates-SabahMap.gif

Jis ypatingas keliais dalykais:

  • Kinabalu viršukalnė;
  • Orangutangų rezervatai;
  • Kinabatang didžiulė upė;
  • Daug daug laukinių džiunglių;
  • Mieli paplūdimiai su galimybe nardyti.
  • Kota Kinabalu miestas.

Notim visa tai pamatyti, tad mūsų planas atrodo daugmaž taip:


Išvykstame labai netrukus. Aš tikrai pasitaikius galimybei rašysiu blog’o įrašus. Neaišku, kaip ten bus su internetu, bet bet kokiu atveju kaupsiu juos kompiuteryje, tad laukit žinių iš mūsų.

To be continued...


No comments: