2 Jun 2011

Ketvirtoji kelionės diena


Kažkaip neramiai aš ir Džiugas šiąnakt miegojom,  tai jėgų neperdaugiausiai. Bet mes tokiu atveju vistiek nesėdim vietoj, o turim eit, vaikščiot, žiūrinėt.

Šiandien vėl savo tradiciniu keliu palei jūra ėjom iki miesto. Užsukom į turizmo informaciją, pagaliau pasiėmėm žemėlapį, tai supratom, kad didžiąją dalį miesto jau esame pamatę. Taip pat nusipirkom bilietus šeštadienio keltui į Nisyros.


Šiandien perskaičiau apie tą Hipokrato medį, apie kurį vakar nežinojau. Tai tiesiog po juo Hipokratas savo mokiniams dėstė savo tiesas, todėl jis ir yra jo medis.

Tai va, šiandien aplankėm visus mieste esančius visokiausius griuvėsius. Na įdomu, bet su vežimu ir jame miegančiu vaiku sunkoka buvo viską pamatyti.  Bet kažkiek pamatėm, pasivaikščiojom po griuvėsius ir šiaip miestą, nupirkom Džiugui persiką, sau irgi ko trūko ir ilsimės dabar – skaitom knygas, pliuškenamės baseine, gaminam salotas. Vakare eisim matyt saulės palydėti. 



Tai va taip ir bėga atostogos, kažkaip kuo toliau, to greičiau tos dienos prabėga.. Ryt jau paskutinė diena šitoje saloje.. Nebeatsimenu, ar jau rašiau, bet šitas „kurortas“ tai toks labiau orientuotas į pagyvenusias poras ir šeimas su vaikais. Jaunimo čia nelabai sutiksi, nors naktinis gyvenimas egzistuoja ir gana aktyvus.  Dauguma guli paplūdimy, apeina čia objektus, važinėjasi dviračiais ar nuomotomis mašinomis ir veikla tuo ir apsiriboja. Mums čia pats tas tos penkios dienos, jau nebesugalvotume ką ir veikti. Kitas klausimas – kaip mes, tokie aktyvistai, jausimės toj mažoj Nisyros salelėj, kurią visą per dieną galima apeiti.. Na žiūrėsim, parašysim. 



Gal galit parašyti komentaruose kas Lietuvoj gero vyksta?? Labai smalsu, internete nieko neskaitom, tik blogo įrašus patalpinam ir Guglo gyvenimu pasidomim. Parašykit. Ačiū.

5 comments:

G. said...

Tėčiui nepavyksta čia parašyt komentaro, tai prašė perduoti, kas "gero" vyksta Lietuvoje ir pasaulyje: yra karšta. kažkas nužudė Vilniuj advokatą Novikovą. latviai išsirinko naują prezidentą Bėrzinį.
Nuo savęs galiu dar pridėti, kad Baltarusijoj baigiasi benzinas. Ir, kad šiandien loš futbolą Lichtenšteinas ir Lietuva. Reikia pergalės. Tai tiek :)
Nieko įdomaus, taip kad galit ten sau ramiai čilaksint toliau.

M. said...

Dar viena Lietuvos naujiena:) Skambino Gintukas dėl Sartų. Aš buvau rezervavusi du aptinius butus, tai neišdegė, kažka kitas ten jau anksčiau užsiprašė, pasirodo...Teks vėl ,,tenkintis" visu antru aukštu:D
O advokatą tai nudūrė vidury dienos miesto centre! Kalinausko gatvėje. Tokie reikaliukai...

Asta ir Justinas said...

Kaip ten futbolas? Čia šiandien irgi visi žiūri futbolą, graikai lošia. Bet labai jau ramiai. O dėl Sartų - tai tikrai nedidelė "bėda" gyventi viršuje :) O jau rado kas nudūrė tą advokatą?

G. said...

Nerado...
Futbolas prastai, prapylėm 2:0 :/

L. said...

Apie futbola geriau neklauskit, nors kelione tai buvo gera. O graikai pries Malta islose