3 Jun 2011

Penktoji kelionės diena


Na štai išaušo paskutinė diena Koso mieste. Ryt anksti iš ryto mes jau išplaukiam į Nisyros. Per tas penkias dienas praktiškai viską čia ir aplinkui pamatėm. Aš tik labai liūdžiu, kad Justas manęs į vandens parką nenuvežė.  Ir dar silpnokai jaučiuosi, nes vistik kažkokia šienligė kabinasi, nors ir ne Lietuvoje esam..

Šiandien aplankėm paskutinį ir galbūt svarbiausia miesto objektą – Neratzios pilį. Ji tokia visa apgriuvus, viduje žole apaugus, bet vistiek buvo įdomu. Ir nuo jos atsiveria gražūs vaizdai į jūrą ir prieplauką. Džiugas buvo įmontuotas į nešioklę, nes jau pasimokėm, kad su vežimu architektūrinių Koso objektų neaplankysi.  Kas truputį nervina, tai kad graikai nelabai čia pasistengia pastatyti prie objektų kokius aprašymus – kaip, kas ir kodėl vyko ir pan. Vengia jie ir išvis ženklų į žymiausius objektus, tai galima pusę dienos ieškoti..




Dar šiandien užmatėme graikiškas vestuves. Keistos tokios. Šeši  dalyviai. Jaunikis toks mažiukas, nuotaka pilnoka, abu pagyvenę..


Pailsėjom viešbutyje, pavalgėm visi, nusnaudėm, pūkštelėjom. Dabar pasivaikščiojom po miestą paskutinį kartą. Labai žavi mus prieplaukos su daug daug jachtų, kur žmonės praktiškai gyvena. Mes irgi taip norim keliauti. Taigi, buvo čia smagu, bet mes tikimės, kad nuo ryt bus dar smagiau ir mieliau.  


2 comments:

M. said...

Nereikia tau į jokį vandens parką, pilna gi kitokio vandens!:))) Tau gi tuose parkuose su galva vis blogai baigiasi..:)

Asta ir Justinas said...

Na gal tu ir teisi :) Be to, parkų ir Lietuvoj yra :)